MOT NYA ÄVENTYR

Vi utför flyttstädning i Jönköping och Huskvarna med omnejd

Är det dags att flytta? Vi förstår vilket arbete det innebär att flytta ett helt bohag och därför hjälper vi gärna till att underlätta för er så att ni kan njuta av ert nya boende. Vår flyttstädning är ett perfekt val för hur er som hellre fokuserar på flytt än städning.

Vi följer mäklarsamfundets städrekommendationer för vad som ingår i en flyttstädning.

Vi följer alltid mäklarsamfundets städrekommendationer för vad som ingår i en flyttstädning. Du kommer att ges en fullständig checklista inför varje städning att godkänna där och då kan eventuella tillägg göras. Du hittar checklistan för flyttstädning här.

Skicka en förfrågan genom att klicka på knappen nedan så återkommer vi inom 24 timmar.

Pris Flyttstädning

Vårt pris baseras på antal kvadratmeter, fönster, åtkomlighet samt om vind eller källare. Tillsammans kommer vi överens om hur många timmar och era behov.

Kontakta oss för en fullständig offert – alltid med fast pris!

Priserna är efter RUT-avdrag. Vi sköter all hantering gällande RUT och du betalar endast en faktura som du får av oss. Vi förbehåller oss rätten till prisjutering (som alltid måste godkännas av kund) eller avsägning av uppdrag vid städningar som kräver särskilda åtgärder för att uppnå en godkänd städning och som upptäcks på plats.

Vill du bli uppringd? Lämna ditt telefonnummer så återkommer vi.