LOKALVÅDARE / STÄDARE

Vill du jobba i ett flexibelt företag?

ANSÖKAN

SÖKER DU JOBB INOM STÄD?

Städbolaget Mopp är en nystartad städfirma som erbjuder hushållsnära tjänster inom städning till privatpersoner och företag inom Jönköpings Län. Våra tjänster innefattar hemstädning, flyttstädning, fönsterputsning och kontorsstädning. Genom våra tjänster skapar vi tid för annat och förenklar våra kunders vardag. Vi är ett flexibelt företag med unga innovativa ägare som vill bygga Jönköpings härligaste städbolag. Därför är vi villiga att investera stort i såväl våra kunder som våra anställda. Vi vill helt enkelt att människor ska må bra med oss och därför tror vi på att skapa positiva upplevelser utifrån engagemang, service och kvalitet.

Vi befinner oss i en expansiv fas och ser en stark tillväxt bland kunder. Därför är vi nu på jakt efter fler glada människor att fylla vårt team med vid behov som på sikt kan bli en heltidsanställning.

LOKALVÅRDARE / STÄDARE

Du är en noggrann och glad person som kan arbeta självständigt och inte är rädd för att kavla upp ärmarna. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter inkluderar hemstädning och flyttstädningar i våra kunders bostäder. Du kommer att vara en del av ett härligt och positivt gäng som vill växa tillsammans.

Egenskaper

  • Positiv och social
  • Flexibel
  • Ansvarsfull och handlingskraftig
  • Serviceinriktad
  • Villig att göra det där lilla extra för kunden
  • Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet

Meriterande

Tidigare erfarenhet av städning är meriterande

Krav

Körkort + Tillgång till egen bil

Anställningsvillkor

Tillträde: Enligt överenskommelse
Omfattning: Visstidsanställning
Lön: Enligt överenskommelse

Fyll gärna i en Intresseanmälan redan idag eller maila ditt CV direkt till info@moppstad.se

INTRESSEANMÄLAN

Integritetspolicy-GDPR

Vill du veta hur vi hanterar dina personuppgifter? Klicka här.