Ett badkar kan vara knepigt att få helt rent från all smuts, speciellt om man inte har tillräckligt bra rengöringsmedel. Det är väldigt vanligt att badkar samlar lager av smuts upp längst kanterna som kan vara svårt att få bort helt. Därför har vi ett fullt organiskt och naturligt sett att få ett skinande rent badkar igen – Grapfrukt och salt!

Städa badkaret med grapefrukt och salt

Dela grapefrukten i två delar och salta toppen med vanligt grovkornigt salt. Fyll upp ditt badkar med lite vatten och strö salt över botten. Därefter är det bara att börja skrubba badkaret. När du är nöjd så sköljer du bara av badkaret med varmt vatten. Voila! Ett skinande rent badkar.

Vid tuffare avlagringar kan du använda dig av potatismjöl eller bakpulver som du gnuggar in i badkaret och låter stå ett tag innan du skrubbar samt sköljer av.

Har du några andra bra knep för att hur man kan rengöra badkaret på bästa sätt? Dela gärna med dig i kommentarsfältet

Varma hälsningar,

Vännerna på Mopp

Är du i behov av städhjälp? Vi erbjuder hemstädning, flyttstädning, fönsterputsning, fastighetsstädning och företagsstädning till marknadens bästa priser. Skräddarsy och boka på vår sajt idag eller ring 010-1388109.