STÄDTJÄNSTER

Städtjänster för både företag och privatpersoner i hela Jönköpings län

KOSTNADSFRI OFFERT

STÄDNING EFTER ERA ÖNSKEMÅL

Vi erbjuder hemstädning, flyttstädning, fönsterputs och kontorsstädning inom Jönköpings Län exempelvis i Jönköping, Habo, Bankeryd, Huskvarna, Tenhult, Gränna, Mullsjö m.fl. Välj något av alternativen nedan för att läsa mer och boka.

HEMSTÄDNING

Vi erbjuder hemstädning till marknadens bästa priser. Skräddarsydda paket för bästa service där vi levererar service en gång per vecka, varannan vecka eller en gång per månad. Du kan också välja att köpa en enstaka storstädning.

FLYTTSTÄDNING

Är det dags att flytta? Vi följer alltid mäklarsamfundets rekommendationer som garanterar en fullständig och godkänd flyttstädning. Med priser som passar alla hushåll utlovar vi en bekymmersfri in- eller utflyttning.

FÖNSTERPUTSNING

Rena och fina fönster gör oerhört mycket för ett hem. Vanligtvis kan du välja fönsterputs som prioritet i något av våra städpaket, men om du endast är i behov av en rejäl och kvalitativ fönsterputsning så är detta val svårslaget.

FASTIGHETSSTÄDNING

En ren trappuppgång berör alla som bor inom samma fastighet. Det är också viktigt att den är noggrant och fackmannamässigt utförd för bästa resultat. Vi har tagit fram ett standardpaket som täcker dem allra flesta behov som trappstädning och städning av tvättstuga.

FÖRETAGSSTÄDNING

En ren arbetsplats är ett A och O för välmående anställda. Men också väldigt viktigt för ert varumärke gentemot kunder och andra intressenter. Vi tar gärna hand om er företag- och kontorsstädning. På löpande basis eller vid enstaka tillfällen.

KOSTNADSFRI OFFERT

Integritetspolicy-GDPR

Vill du veta hur vi hanterar dina personuppgifter? Klicka här.