FÖNSTERPUTSNING

Våra tjänster inom fönsterputs ger dig tid till annat

KOSTNADSFRI OFFERT

VI ERBJUDER ABONNEMANG PÅ FÖNSTERPUTS

Rena och fina fönster gör oerhört mycket för ett hem. Vanligtvis kan du välja fönsterputs som prioritet i något av våra städpaket, men om du endast är i behov av en rejäl och kvalitativ fönsterputsning så är detta val svårslaget. Skicka en förfrågan genom att fylla i formuläret här på sidan så återkommer vi med en offert.

Hur fungerar tjänsten?

Överenskommelse om tid, nyckelhantering och pris sker med oss på Städbolaget Mopp. Var vänlig och rapportera eventuella befintliga skador innan fönstertvätten påbörjas, exempelvis repade glas och fönster som är behäftade med fel avseende låsvred, persienner etc.

Förberedelser inför fönstertvätt
Förbered genom att plocka bort föremål så som blommor och prydnadssaker från fönsterblecken samt ta ned gardinerna om de förhindrar åtkomsten till fönstren. Mot ett mindre tillägg kan vi hjälpa dig med detta inför din fönstertvätt om du önskar.

Kostnad
För att få ett korrekt pris så anger du antalet fönster och fönstertyp. Tänk på att fönster med många små rutor och spröjs är mer tidskrävande att rengöra än stora fönsterpartier. Priset på fönsterputs är beroende av en rad olika faktorer, exempelvis:

PRISFAKTORER

  • Antal kvadratmeter
  • Antal rum
  • Inglasad balkong
  • Om det finns fönster som avviker från standard,
    ex. spröjsade rutor, svåråtkomliga fönster
  • Om bostaden är en villa eller lägenhet

PRISEXEMPEL

  • Lägenhet med 1-2 rum: Från 390:-
  • Lägenhet med 3-6 rum: Från 490:-
  • Vanlig villa med 16-20 fönster: Från 699:-

Abonnera på fönsterputs

Vi erbjuder även våra kunder att abonnera på fönsterputsning. Vi gör upp ett schema på hur många gånger per år vi skall putsa dina fönster. Du binder inte upp dig för någon särskild tidsperiod utan abonnemanget rullar löpande och kan sägas upp med omedelbar verkan. Vid tecknande av fönsterputs minst 2 gånger per år så får du även 20% rabatt på våra redan förmånliga priser.

KOSTNADSFRI OFFERT

Integritetspolicy-GDPR

Vill du veta hur vi hanterar dina personuppgifter? Klicka här.