FÖRETAGSSTÄDNING

Med företagsstädning från Städbolaget Mopp blir arbetsplatsen skinande ren!

KOSTNADSFRI OFFERT

VI GER DIG EN REN ARBETSPLATS

En ren arbetsplats är ett A och O för välmående anställda. Men också väldigt viktigt för ert varumärke gentemot kunder och andra intressenter. Vi tar gärna hand om er företagsstädning. På löpande basis eller vid enstaka tillfällen. Med oss får ni också alltid samma städare som kommer till er.

Vi tar gärna hand om städningen

Vi har tagit fram ett standardpaket för våra företagskunder som täcker dom allra flesta behov, men givetvis kan vi anpassa städningen helt efter era behov.

Vi utför företagsstädning i Borås, Jönköping, Huskvarna och Värnamo

Företagsstäd i hela Jönköpings län

På Städbolaget Mopp tycker vi att en ren och fräsch arbetsplats är en av grunderna för en bra arbetsmiljö. Eftersom när det är rent och snyggt på arbetsplatsen blir arbetsmiljön effektivare. Dessutom blir det trevligare för personalen att gå till arbetet. Vi sköter dagligen privat- och företagsstädning i Jönköping, Borås, Huskvarna och Värnamo med omnejd hos ett stort antal kunder.

Städbolaget Mopp hjälper alla typer av verksamheter med företagsstädning från små till stora företag. Vi erbjuder en stor mängd olika städtjänster som exempelvis kontorsstädning, byggstädning, fönsterputsning, trappstädning samt städning av industri- och fabrikslokaler.

Vill ni också testa Städbolaget Mopp? Fyll i en offert eller ring oss direkt på telefonnummer 070-403 50 88 redan idag!

KOSTNADSFRI OFFERT

Integritetspolicy-GDPR

Vill du veta hur vi hanterar dina personuppgifter? Klicka här.