FÖRETAGSSTÄDNING I HUSKVARNA

Med företagsstädning från Städbolaget Mopp blir arbetsplatsen skinande ren!

KOSTNADSFRI OFFERT

EFFEKTIV STÄDNING HOS FÖRETAG I HUSKVARNA

Vill ni skapa en behagligare miljö som ger ökat välmående för era anställda? Städbolaget Mopp tar gärna hand om er företagsstädning på allt från kontor till fabriker och lager i hela Huskvarna med närliggande orter så att ni får en ren och fräsch arbetsplats. Dessutom är det viktigt för ert varumärke gentemot allt från kunder till andra intressenter att ert företag ser representativt och trevligt ut.

Städbolaget Mopp utför städtjänster vid enstaka tillfällen eller på löpande basis helt efter era önskemål. En annan fördel med att anlita oss för städning av ert företag i Huskvarna med omnejd är att ni även alltid får samma städare som kommer till er. Har ni andra önskemål eller frågor kring våra tjänster? Kontakta oss gärna via vårt kontaktformulär eller ring oss direkt på telefonnummer 070-403 50 88.

Städbolaget Mopp utför företagsstädning i Huskvarna med omnejd

Stort utbud av städtjänster

Utöver företagsstädning på kontor, lager, lokaler och i fabriker av alla storlekar tillhandahåller vi ett stort antal olika städtjänster. I vårt utbud finner ni fastighetsstädning, hemstädning,  flyttstädning och fönsterputsning. Främst är våra kunder belägna i Jönköping, Borås, Värnamo, Habo, Bankeryd, Huskvarna, Tenhult, Gränna, Mullsjö men vi är även verksamma på mindre närliggande orter. Vår företagsstädning i Huskvarna inkluderar allt inom en generell städning och efter era önskemål levererar vi städservice en gång per vecka, varannan vecka eller en gång per månad.

Företagsstädning med garanti

Som kund hos oss på Städbolaget Mopp åtnjuter ni alltid vår garanti för hög kvalité. Genom vårt egna system för uppföljning och dialog av både hem- och företagsstädning garanterar vi högsta kvalitet på städtjänsterna. Detta sker i praktiken genom ett återkommande möte på plats där våra städtjänster utförs. Vi vill utveckla ett hållbart samarbete tillsammans med er.

KOSTNADSFRI OFFERT

Integritetspolicy-GDPR

Vill du veta hur vi hanterar dina personuppgifter? Klicka här.