FÖRETAGSSTÄDNING I JÖNKÖPING

Med företagsstädning från Städbolaget Mopp blir arbetsplatsen skinande ren!

KOSTNADSFRI OFFERT

STÄDNING HOS FÖRETAG I HELA JÖNKÖPING

En städad arbetsplats ökar trivseln för både personal, kunder och besökare. Rena och fräscha lokaler är därför en viktig del för att höja stämningen och måendet på plats. Städbolaget Mopp erbjuder företagsstädning i Jönköping och på närliggande orter helt enligt era önskemål. Vi kan leverera städservice en gång per vecka, varannan vecka eller en gång per månad, dessutom kan ni välja om ni önskar våra tjänster på löpande basis eller vid enstaka tillfällen. Ni bestämmer!

Har ni andra önskemål eller frågor kring våra tjänster? Kontakta oss gärna via vårt kontaktformulär eller ring oss direkt på telefonnummer 070-403 50 88.

Städbolaget Mopp utför företagsstädning i hela Jönköpings län

Städning på kontor, lager och lokaler av alla storlekar

Utöver företagsstädning på kontor, lager, lokaler och i fabriker  tillhandahåller vi ett stort antal andra städtjänster. I vårt utbud finner ni allt från fastighetsstädning, hemstädning,  flyttstädning till fönsterputsning. Våra kunder är främst belägna i Jönköping, Habo, Bankeryd, Tenhult, Mullsjö, Huskvarna och Gränna men vi är även verksamma på mindre närliggande orter.

Miljövänliga städprodukter och förbrukningsmaterial

När ni anlitar oss för städning av kontor, lager, lokaler och andra arbetsplatser så använder vi alltid miljövänliga städprodukter och ergonomiskt städmaterial. Alla våra rengöringsmedel är noggrant utvalda för att vara så effektiva som möjligt men även skonsamma för miljön tillika för oss som utför de olika städtjänsterna. På Städbolaget Mopp arbetar vi aktivt med att skydda miljön med olika metoder. Vi har en miljöpolicy där vi arbetar med att minska belastningen på miljön med fokus på återanvändning och återvinning av allt från våra olika städmaterial och kemikalier till annan städutrustning. Städbolaget Mopp med miljön i fokus!

KOSTNADSFRI OFFERT

Integritetspolicy-GDPR

Vill du veta hur vi hanterar dina personuppgifter? Klicka här.